Melco op facebook
Hoofdsponsors
Sponsors

Abonnementen Melco Ieper

Eind juli hervatten de trainingen van Melco Ieper A onder leiding van onze nieuwe head coach Frederick Claessens en assistent coach Fabrice Martin.


Naast de blijvers Cederik Benoot, Kjell Devacht, Robin Mestdagh (capt.), Ruben Luyten, Alexander Schepens vervoegden Olivier Maes (guard, 20j van Okapi Aalst), JensVandermeersch (2/3 speler, 19j (in september) van Rapid Langemark) Malick Fall (24-jarige center van 2.11 m)en Mamadou Diop Gaye (23-jarige power forward van 2.04 m) ons team. Enkele talentvolle jeugdspelers vervolledigen de ploeg. 

Puik werk van het sportief comité die ons een héél competitieve en jonge ploeg bezorgde die het ons toe moet laten mee te strijden aan de top van het klassement.

De gekende houten tribunes werden vervangen door comfortabele tribunes met afzonderlijke zitjes. Nadeel: minder zitplaatsen en de kleine tribune C (zie bijlage) kunnen we niet meer gebruiken wegens niet conform.

Een competitieve ploeg, minder centrale zitplaatsen, 3 matchen goedkoper en niet wachten aan de kassa, meteen enkele goede redenen om een abonnement (13 competitiematchen, vaste en centraal gereserveerde zitplaats) aan te schaffen.

- Abonnement tribune D (rood):​ € 100.00

- Abonnement tribune B (blauw):​ € 150.00

- Abonnement Melco Club (met catering) in blauwe tribune info: francis.devick@telenet.be

Vlug reageren dus voor de beste plaatsen

Sportieve groetjes, 

Voor Melco Ieper, Francis Devick.

Gepost op 10/08/2016 - 09:51:04